تعریف:فرم سوم وینگ چون با نام بیوجی biu jee به معنای انگشتان پرتاب شونده (darting finger) است که آخرین فرم دستی وینگ چون می باشد. این فرم نسبت به دو فرم قبلی تکنیک های پیشرفته تری را نشان می دهد و به افرادی آموزش داده می شود که به درجه ی مربیگری رسیده باشند.
اهداف: تقویت انرژی در فاصله های کوتاه_ تکنیک های فرار اضطراری از موقعیت های بد_ رهایی از به دام افتادن و یا گیر کردن_ انعطاف بدن_ تقویت چرخش ها_ تقویت تکنیک هایی که در فرم چام کیو انجام می شد.
بخش ها: فرم بیوجی ابتدا انرژی اینچ در فاصله ی کوتاه را نشان می دهد. سپس چهارجهت مختلف برای رد کردن نیرو نشان داده می شود. چرخش دایره ای پا به راحتی به تغییر مسیر نیروی حریف به ما کمک میکند. در ادامه آرنج هایی کوتاه با نام mp داریم که برای فواصل نزدیک کاربرد دارند جایی که ضربات دست و پا فایده ای ندارد. از mp همچنین برای مواقعی که دست های ما توسط حریف گیر افتاده نیز می توان استفاده کرد به همین دلیل است که یکی از اهداف فرم بیوجی تکنیک های فرار اضطراری است. انرژی های دوطرفه ای که درچام کیو آموزش داده شد در اینجا تقویت می شود و تکنیک هایی با دو انرژی متفاوت داریم. در یکی از قسمت ها به شکافتن خط مرکز روی می آوریم و هنرجو یک نوع شکاف دیگر را یاد میگیرد.
شکافتن خط وسط![]() | بونگ سائو تان سائو bong sao tan sao ![]() | تیغه دست![]() | ![]() |
دیدگاه خود را بنویسید