تعریف: فرم دوم وینگ چون به نام چام کیو chum kiu به معنای در جستجوی پل(seeking the bridge) است. بر پایه ی فرم قبل سیونیم تائو بوده . به هنرجو می آموزد که چگونه با چرخش از مهارت های خود استفاده کند.
اهداف: چرخش_ آموزش لگدزدن_ تعقیب هدف_ کم کردن فاصله با حریف_ پرکردن شکاف بین دونفر از طریق ایجاد پل_ هماهنگ کردن انرژی دو طرفه بدن_ حمله با چرخش_ ردکردن نیروی حریف با چرخش_ تعادل و استحکام بدن
بخش ها: 1)بخش اول شامل چرخش و تکنیک های همزمان بونگ سائو و ووسائو می شود. در اجرای تکنیک لان سائو وزن از یک پا به پای دیگر منتقل می شود. باید از چرخش باسن برای تقویت نیروی تکنیک ها استفاده کنیم. نیروی بونگ سائو وو سائو با نیروی چرخش باید همزمان شود. باید یاد بگیریم چگونه از تمام عضلات خود در یک راستا استفاده کنیم. انتقال نیرو همزمان با چرخش بدن پاها و دست ها است. چام کیو یک تمرین بسیار عالی برای هماهنگ سازی حرکات بدن به عنوان یک واحد است. 2)بخش دوم: یک پل ارتباطی بین ما وحریف ایجاد شده و شکاف بین دو نفر پر می شود. بزرگترین مزیت یک وینگ چون کار تماس است و از این جا تمرین زیبای چی سائو آغاز می شود.
ضربات پا: سه نوع لگد در فرم چام کیو وجود دارد 1-لگد بالابرنده 2-لگد مستقیم 3-لگد منحنی. ضربات پا به هیچ عنوان تعادل بدن را برهم نمیزند چون ضربه به پایین تر از کمر یعنی زانو و یا کشاله ران اصابت می کند.
**چام کیو برخلاف سیونیم تائو هردو دست با هم کارهای متفاوتی انجام می دهند که به سطح بالاتری از توانایی و تمرکز نیاز دارد.
بونگ سائو وو سائو bongsao wu sao ![]() | لگد بالا برنده lifting kick ![]() |
دیدگاه خود را بنویسید